Näset Tak AB

Hej och välkommen tillbaka till min blogg. Idag kommer jag berätta om ett företag vid namn Näset Tak som då har hjälpt en bekant med att byta tak i Kungsbacka. Jo, jag har inte känt denna personen länge, men man kan säga att det är min vän, och han har fått hjälp med att byta tak i Kungsbacka av Näset tak. Jag vill passa på att rekommendera er detta företag om ni är i behov av samma hjälp som min vän är, för detta företaget gjorde ett väldigt bra jobb vad min vän har sagt i alla fall.

Jo, det är så att jag och min vän inte har känt varandra så länge, utan vi träffades på en fest och sedan har vi haft kontakt sedan dess. Vi har inte hunnit att träffas bara för att båda arbetar och vi bor inte heller så nära varandra. Han äger ett hus och det är rätt gammalt. När det var storm ute en dag så märkte han att det läckte in vatten från taket och då kände han att det var dags att ringa någon som har möjligheten att hjälpa honom med att byta tak i Kungsbacka, eftersom han inte vågade göra det. Han tyckte i alla fall att det var bra gjort av dem då de var snabba så att det inte blev en vattenläcka. Jag tror att det var allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg då jag kommer berätta om en annan grej. HA det så bra och ta hand om er mina fina läsare!