Få en gitarr skapad för just dig

Hej på dig! Vad trevligt att du har klickat in här för att läsa ett inlägg eller två. Det inlägget jag skriver idag kommer dels handla om min pojkvän, men även om en gitarrbutik i Trollhättan. Butiken och företaget heter Mås Intrumentmakeri, min pojkvän vände sig dit för att få en specialgjord gitarr för något år sedan.

Min pojkvän har alltid älskar musik och framförallt att spela gitarr, vilket har lett till att han köpt många gitarrer under sin livstid. Anledningen till att han har köpt så många olika är för att de alla är bra på sitt sätt, jag förstår inte riktigt det där men jag antar att det ligger något i det. När jag upptäckte denna gitarrbutik i Trollhättan kände jag direkt att jag behövde informera min pojkvän om den, då kunde han köpa en specialgjort gitarr som hade alla de delarna han behövde för att slippa ha fem olika gitarrer. Då han tyckte det lät som en bra idé gick han till Mås Instrumentmakeri för att lägga en beställning på en ny gitarr. Han som gjorde gitarren tog till sig alla de sakerna som min pojkvän sa, de önskemålen han hade. När vi några veckor efter det fick se det färdiga resultatet märkte man att han hade lyssnat på min pojkvän, allt det han hade bett om fanns där. Min pojkvän hade inte kunnat vara nöjdare, han har numera en gitarr med allt istället för att ha flera olika. Han har uttryckt sin uppskattning till det här företaget och denna gitarrbutik i Trollhättan, därmed kan vi båda passa på att rekommendera dem ifall ni också vill ha en gitarr skapad för dig från grunden.